NYE gensere

God kveld!

Det er endelig på tide å bestille nye Atlas-gensere. Det er en fin mulighet til å vise hvem vi er. Denne gangen har vi gått for hvit genser og muligheten til å velge mellom collegegenser og hettegenser med glidelås. Prisen på collegegenser er 300,- og prisen for hettegenser er 350,- Betalingen kan gjøres ved henting av genser. På slutten av innlegget er et skjema der dere registrerer det dere skal ha. Vi setter en frist for å registrere seg til søndag 21.mars.

Til de som begynte i førsteklasse høsten 2020: Siden det har vært et veldig spesielt år, og ekstra spesielt for dere som måtte starte tiden på NMBU midt under corona, må vi prøve å gjøre noe for å vise at vi føler med dere. Vi har dermed bestemt oss for at alle i førsteklasse skal få tilbud om en GRATIS genser! Dere må fortsatt registrere dere i skjemaet, men trenger da ikke betale. Så får genseren bli et symbol på alt det morsomme vi skal finne på når ting blir mer normalt.

De som har vært heldige å vinne genser MÅ også gå inn på skjemaet og registrere dere, men trenger ikke å betale.registreringsskjema:

https://forms.gle/wZXs8t1F2y1gHvih7

Frist: søndag 21.mars 23:59

Mvh

Styret i Atlas