Bedriftsinformasjon

Atlas er linjeforeningen for geomatikkstudentene ved NMBU på Ås. NMBU har lange tradisjoner innen geomatikk, og er det studiestedet i Norge som gir best fagligbakgrunn innenfor fagområder som geodesi, fotogrammetri, satellittkartlegging og geografisk informasjonsbehandling.

Atlas arbeider blant annet med å skape kontakt mellom geomatikkstudentene og næringslivet. Vi arrangerer bedriftspresentasjoner, ekskursjoner og bedriftsbesøk. Noe som gir bedrifter en fin mulighet til å komme i kontakt med våre studenter. Vi samarbeider også godt med de andre linjeforeningene ved NMBU som gir mulighet til presentasjoner på tvers av studieretningene.

Dersom din bedrift er interessert i eksponering ovenfor geomatikkstudentene på NMBU er det bare å ta kontakt med vår bedriftsansvarlig Annie Samuelsen til bedriftskontakt@atlasnmbu.no. Vi tilbyr bedriftspakker som kan inneholde ekskursjoner, bedriftspresentasjoner, annonser, stillingsannonser, logo på klesplagg og mer.

Vi er stolte av våre sponsorer:

Scansurvey
Scansurvey driver med oppmåling for små og store byggeprosjekter, etablering av digitale terrengmodeller, etablering av fastmerker og analyse av geodetiske nett. Firmaet har utviklet seg til å bli en av Norges ledende oppmålingsfirmaer innen produksjon av digitale terrengmodeller.�Hovedfokuset til Scansurvey er å produsere kvalitetsdata, og alltid levere et komplett og feilfritt sluttprodukt.
Les mer på http://www.scansurvey.no

scan-survey-logo

Geomatikk Survey
Geomatikk survey er et av landets selskap innen geomatikk, modellering og landmåling.
De har et dynamisk, ungt og faglig høyt nivå, og ligger i forkant innenfor deres fagfelt. De jobber aktivt med mulighetene som skapes med ny teknologi og kompetanse.
Geomatikk Survey er nå operativ med deres nye laserdrone.
Les mer på http://geomatikk-survey.no

logo-geosurvey

Norkart
Norkart tilbyr markedsledende løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon til offentlig og privat sektor. De har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Norkart leverer tjenester til alle bransjer som har behov for oppdatert eiendomsinformasjon. De er i dag det største innovative fagmiljøet innen geografiske informasjonssystemer og kommunalteknikk.
Les mer på https://www.norkart.no

norkart