Bedriftsinformasjon

Atlas er linjeforeningen for geomatikkstudentene ved NMBU på Ås. NMBU har lange tradisjoner innen geomatikk, og er det studiestedet i Norge som gir best fagligbakgrunn innenfor fagområder som geodesi, fotogrammetri, satellittkartlegging og geografisk informasjonsbehandling.

Atlas arbeider blant annet med å skape kontakt mellom geomatikkstudentene og næringslivet. Vi arrangerer bedriftspresentasjoner, ekskursjoner og bedriftsbesøk. Noe som gir bedrifter en fin mulighet til å komme i kontakt med våre studenter. Vi samarbeider også godt med de andre linjeforeningene ved NMBU som gir mulighet til presentasjoner på tvers av studieretningene.

Dersom din bedrift er interessert i eksponering ovenfor geomatikkstudentene på NMBU er det bare å ta kontakt med vår bedriftsansvarlig Annie Samuelsen til bedriftskontakt@atlasnmbu.no. Vi tilbyr bedriftspakker som kan inneholde ekskursjoner, bedriftspresentasjoner, annonser, stillingsannonser, logo på klesplagg og mer.

Vi er stolte av våre sponsorer:

scan-survey-logo

Scansurvey
Scansurvey driver med oppmåling for små og store byggeprosjekter, etablering av digitale terrengmodeller, etablering av fastmerker og analyse av geodetiske nett. Firmaet har utviklet seg til å bli en av Norges ledende oppmålingsfirmaer innen produksjon av digitale terrengmodeller.�Hovedfokuset til Scansurvey er å produsere kvalitetsdata, og alltid levere et komplett og feilfritt sluttprodukt.
Les mer på http://www.scansurvey.no

 

 

Geomatikk Survey
Geomatikk survey er et av landets selskap innen geomatikk, modellering og landmåling.
De har et dynamisk, ungt og faglig høyt nivå, og ligger i forkant innenfor deres fagfelt. De jobber aktivt med mulighetene som skapes med ny teknologi og kompetanse.
Geomatikk Survey er nå operativ med deres nye laserdrone.
Les mer på http://geomatikk-survey.no

 

 

TerraTec

TerraTec ble opprettet i 2004, og har siden vokst til å bli et av Norges største kartfirma. TerraTec gjennomfører hele produksjonen fra datafangst med fly, biler og landmålere, til ferdigstilling av CAD og BIM modeller.  TerraTec gjennomfører oppdrag på alle kontinenter, og samarbeider med offentlige og private, samt forskning- og utdannelsesinstutisjoner.

Les mer på https://www.terratec.no