Fugro ser etter GIS Teknologer!

Ønsker du å ta del i overgangen fra olje og gass til fornybarsamfunnet? Er du en person som liker å jobbe med utforskning av havbunnen?  Fugro er et selskap som kartlegger det meste som finnes i havet, både på og under havbunnen. Dette inkluderer havbunnstopografi, sedimenter, objekter på havbunnen, koraller, miljøtilstand osv.

Fugro sitt kontor i Oslo ønsker å utvide teamet med to fagpersoner innenfor GIS. Vi ser etter en nyutdannet og en erfaren med minst 5 års relevant bakgrunn. Begge må ha interesse for havbunnskartlegging og ønske om å utvikle sin kompetanse innenfor GIS, med spesielt fokus på Esri programvare.

Fugro er et internasjonalt selskap med kontorer i 165 land. Olje- og gasskunder er fortsatt et viktig marked for oss, men i Europa erfarer vi nå at mer enn 40% av prosjektene er knyttet til offshore vind. Fugro i Norge har en sentral rolle i utviklingen av web GIS i Europa (ArcGIS Server og AWS). Vi drifter derfor portal og webkart løsninger for flere vindfarm prosjekter og forventer at denne type oppdrag skal øke i tiden framover. Vi ønsker derfor å styrke GIS teamet.

Oppgaver

Ansvarsoppgavene vil avhenge av de utvalgte sin bakgrunn og utviklingsønsker, men for den erfarne kandidaten er det avgjørende at han/hun har erfaring med Esri’s ArcGIS Server og helst AWS. For begge stillingene vil følgende være viktig oppgaver:

 • Administrere og tilrettelegge geodata i geodatabaser, både filbasert, SQL server og skyløsninger
 • Ansvarlig for å produsere og tilrettelegge GIS leveranser inkludert kartproduksjon
 • Delta i planleggingen av offshore prosjekter (linjeplaner og bakgrunnsdata)
 • Utvikle og forenkle prosesser ved bruk av Python
 • Utvikle widgets for webkart (Python, Java, HTML etc.)
 • Portal og webkart utvikling ved bruk av ArcGIS server

For begge stillingen ønsker vi følgende

 • Master utdannelse innenfor relevant fagfelt (relevant erfaring kan kompensere for dette)
 • Erfaring med Esri programvare
 • Erfaring og interesse for koding
 • Kandidatene er sulten på å utvikle ny kompetanse innenfor GIS fagfeltet
 • God kunnskap både muntlig og skriftlig i Norsk og Engelsk
 • Vi har et godt arbeidsmiljø, så det er viktig at dere som ansettes er sosiale og omgjengelige og ivrig etter å dele erfaring og kompetanse

De ideelle kandidatene har noe erfaring med havbunnskartlegging eller hydrografi, men dette er ikke et krav.

Som et ledende selskap innenfor vår bransje kan Fugro tilby to spennende stillinger. Vårt arbeidsmiljø karakteriseres av entusiasme, team spirit, dedikasjon og et ønske om å konstant utvikle oss. Vi tilbyr gode lønns- og pensjonsordninger, helseforsikring, fleksibel arbeidstid, hjemmekontor, treningsrom, telefon og internett hjemme og sponset lunsj. Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen.

Hvis du er interessert og mener du passer til en av stillingene, vennligst send inn søknad og CV på www.fugro.com.

Søknadsfrist: 1. Mars 2022 (Aktuelle søkere blir kontaktet fortløpende)

For ytterligere informasjon om stillingene, vennligst kontakt:

Avdelingsleder

Robert Abelsen

Tlf: 4122 0016

E-post: r.abelsen@fugro.com

Stillingsutlysning på Finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=245589124

Link til søknadsportal: https://fugro.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Oslo-Norway/GIS-Consultant_R0013261