Hack4no

Pcn er skrudd av, koder er skrevet, kaffe er drukket, ideer er klekket og premier er vunnet. Hack4no er over for nå!

Det har vært en spennende opplevelse. Å jobbe med en idé, og se den gå fra å kun være en tanke, til å bli noe håndfast, er helt klart tilfredsstillende for de aller fleste! Atlas stilte opp med en gjeng på 10 studenter, der noen var lengre inn i GIS-hula enn andre. Sammen greide vi å skape en rekke ideer. Dessverre kom ingen av disse ideene til finalen! (se vinnerbidraget her) Men det betyr ikke at ting tar slutt! Hva vi begynte på her, har helt klart potensiale til å nå langt.

Kartverket stilte opp med alt som trengs for å tvinge hjernen opp i idésonen. Med ubegrensede mengder kaffe, brus og frukt, pluss middag og lunsj begge dager, kan vi bare si oss takknemlige for mye Kartverket har satset på oss unge, lovende geomatikere!

Vi gleder oss til neste år, og prøver da atter en gang å ro i land noen billetter til Slush-konferansen i Finland!

Frem til det, takk4no!