Posisjons-konferansen 2016

«Vi står ovenfor et mulig teknologiskifte innen posisjonstjenester, og for at Norge skal henge med på utviklingen må vi ha fokus på samfunnsnyttig bruk av geografisk informasjon! Helt konkret har Google sluppet en ny Android-versjon som åpner for at vi kan få nøyaktig posisjon i smarttelefoner. Vi ser en framtid hvor vanlige folk kan måle opp eiendommene sine ved bruk av mobilen, hvor brøytebilene finner veien i snøstorm uten sjåfør og hvor blinde kan finne en gjærpakke i en ukjent butikk. Her ligger det forretningsmuligheter!

Dette er tema på Posisjonskonferansen 2016 som går av stabelen den 23. november på Clarion Hotel Royal Christiana i Oslo. Påmelding innen 21. november via denne lenken: www.posisjonskonferansen.no. Det er gratis!

Sjekk ut programmet – dette blir kult!»

posisjon

Posisjons-konferansen er helt klart noe for oss Atlas-medlemmer!

I fremtiden blir stedfesting og nøyaktig posisjon innendørs og utendørs stadig viktigere i jakten på gode samfunnsnyttige løsninger. Selvgående biler og busser er bare begynnelsen på de uendelige mulighetene, som ligger i bruk av nøyaktig posisjon.

Posisjonskonferansen 2016 åpner for nettverksbygging, nye muligheter og nyskapning. Andreas Wahl er dagens konferansier, og loser oss gjennom et spennende program med sitt brennende engasjement for vitenskapsformidling.

Velkommen til konferanse på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo 23. november 2016.

Se program og mer info her!