Bedriftsbesøk Geomatikk Survey

3. Februar ble alle atlas medlemmer invitert til bedriftsbesøk hos sponsoren Geomatikk Survey. De har landmålere som jobber med de nye studentblokkene her på Ås. De inviterte oss til byggeplassen slik at alle studentene kunne få ett lærerikt innblikk i hverdagen til en landmåler/stikker på en byggeplass. På byggeplassen fikk studentene gjennomgå bruk av 3D-modeller, IFC og andre formater. Alle studentene fikk teste bruk av en BIM-kiosk, og fikk se på utstyr de bruker som totalstasjon.

Geomatikk Survey holdt en lærerik presentasjon om hva de jobber med, og hvordan det er å jobbe for de. Studentene fikk også spurt om ting de lurer på.

Besøket ble avsluttet med pizza.
BIM-kiosk
Bedriftsansvarlig for atlas, og de to instruktørene som viste oss rundt på brakkene og arbeidsplassen.