Geodata – Ny sponsor

Geodata er markedsledende i Norge innen geografiske data og teknologi som brukes i både offentlig og privat sektor.

Vi i Geodata legger all vår innsats i å forenkle arbeidsprosesser og visualisere komplekse datasett på en lettfattelig måte slik at du kan ta bedre beslutninger. Vi lager løsninger og analyser og tilbyr drift og programvare – alt du trenger for å lykkes når geografi er en viktig faktor.

Geodata er den norske distributøren av programvare fra Esri – en av verdens største leverandører og utviklere av geografiske informasjonssystemer (GIS). Det betyr at vi bygger mange av våre løsninger på ArcGIS-plattformen, men har kompetanse til å bygge løsninger i de fleste formater.

Geodata har ca 140 ansatte og er basert i Oslo, med en liten avdeling i Stavanger. Vi har jobbet med GIS, geografiske data og teknologi siden oppstarten i 1988.

Atlas og dets medlemmer ser frem til et veldig godt og bra samarbeid, som vi tror vil være til fordel for begge parter.